Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Norsk næringsliv i urolige tider

Situasjonen i dag

I likhet med resten av verden er situasjonen hjemme i Norge prekær.

Tiltak som har blitt innført for å redusere omfanget av koronasituasjonen gir alvorlige konsekvenser for norsk næringsliv. Denne situasjonen skaper kraftige ringvirkninger i økonomien vår, ringvirkninger som påvirker hverdagen til oss alle. Dersom din bedrift opplever likviditetsutfordringer, er det nå viktig å ta grep for å få kontroll over økonomien.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Mangler du penger til å betale dine regninger til forfall? Selg dine fakturaer til oss og få pengene på konto med én gang.

Fakturasalg er en fleksibel løsning som er god å ha i bakhånd, også i urolige tider.

 

Les mer om fakturasalg

Vårt samarbeid med SpareBank 1 SMN

I 2019 ble Spire Finans et heleid datterselskap av SpareBank 1 SMN. Sammen med vårt morselskap står vi sterkt, og vi er godt rustet til å håndtere krevende tider. SpareBank 1 SMN har iverksatt flere tiltak som skal gjøre det litt enklere for bedrifter å komme seg gjennom krisen. Les mer om hvordan SpareBank 1 SMN kan hjelpe din bedrift.

les mer

Nasjonale tiltak

Norske myndigheter har innført flere nasjonale tiltak for å håndtere koronasituasjonen. Her kan du lese mer om tiltakene som er rettet mot små og mellomstore bedrifter.

les mer

Derfor er vi her

Vi er til for små og mellomstore bedrifter. De er ikke bare gullet i norsk næringsliv – de er selve grunnfjellet. Vårt fokus er å skape de beste løsningene for våre kunder. Som kunde hos skal du være trygg på at vi her for deg, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

KONTAKT OSS