Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Vi finner løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Derfor er vi her

I en perfekt verden finnes det ikke humper i veien eller likviditetsproblemer. I virkeligheten derimot, er dette hverdagen for mange bedrifter på et eller annet tidspunkt. Det er derfor vi startet Spire Finans. 

Vi er til for små og mellomstore bedrifter. De er ikke bare gullet i norsk næringsliv – de er selve grunnfjellet. Vårt fokus er å skape de beste løsningene for SMB-kundene. Alle våre kunder er ulike, men de har én viktig ting felles: De får ikke alltid hjelpen de trenger, når de trenger det, hos tradisjonelle banker.

Det er derfor de kommer til Spire Finans. En finansieringspartner som forholder seg til realitetene. En partner som hjelper kundene til bedre betalingsevne og mindre hodebry. Så enkelt og så viktig.

DeBank ble i 2019 et heleid datterselskap av SpareBank 1 SMN. DeBank er nå omdannet fra bank til finansieringsforetak, og vi er derfor stolte av å informere om at vi har skiftet navn til Spire Finans – en del av SpareBank 1 SMN.

Vi skal fortsatt levere produkter som gir bedrifter bedre likviditet raskt, og enkelt.

 

Kontakt oss

En bedre løsning

Det finnes mange løsninger innen fordringsfinansiering. Felles for dem er at du belåner fordringsmassen din og får tilgang til likviditet du allerede har.

Fakturasalg er relativt nytt i Norge. Det er en finansieringsløsning som er veletablert i utlandet, og i rask vekst også her hjemme. Ganske enkelt fordi det er en god løsning for svært mange bedrifter.