Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Nytt fra Spire Finans

Få god lønnsomhet på lang sikt

Likviditet er det samme som betalingsevnen til bedriften din. Likviditet er «penger på bok». God likviditet oppnår du ved å forstå inn- og utbetalingene i bedriften din, den såkalte kontantstrømmen. Du trenger tilstrekkelig, og riktig, informasjon om økonomien.

Det finnes andre løsninger enn kassekreditt

Hva er forskjellen på kassekreditt og fakturasalg? Og hva passer best for din bedrift når du trenger penger på konto?

– Aldri gå tom for cash!

Her er våre beste råd til bedrifter som sliter med likviditeten.

– Dårlig betalingsevne kan ødelegge en god bedrift.

Altfor mange bedrifter sliter unødig og i verste fall gir opp på grunn av perioder med presset likviditet. Heldigvis finnes det nesten alltid andre muligheter.

Spørsmålet er: Har du riktig bedriftsfinansiering?

Mai og juni betyr store utbetalinger, og for veldig mange bedrifter er dette krevende perioder når det gjelder likviditeten. Ofte er dette helt unødvendig, for med litt forberedelser kan du ha gode tilpassede løsninger som hjelper deg til å ta utgiftstoppene.

Har du kontroll på feriepengeutbetalingen?

Juni måned i år blir ekstra spesiell for mange små og mellomstore bedrifter. Etter en allerede krevende vår står nå feriepenger til de ansatte og to mva-terminer for tur. Er du bekymret for om du har nok penger på bok til å betale ut feriepengene i tide? Da kan det være greit å vite at det finnes løsninger om det skulle knipe.

Har du kontroll på feriepengeutbetalingen?

Er du bekymret for om du har nok penger på bok til å betale ut feriepengene i tide? Da kan det være greit å vite at det finnes løsninger om det skulle knipe.

– Alt starter med likviditet

En utfordring de aller fleste bedrifter møter på, men som få liker å snakke høyt om, er likviditet. Det vil Azets og Spire Finans gjøre noe med.