Fakturasalg er den enkleste og raskeste veien til bedre betalingsevne. På dagen.

Fakturasalg er den raskeste veien til bedre likviditet. Du får oppgjør for dine utestående fakturaer når du selv ønsker det, helt uavhengig av når fakturaen forfaller.

Fakturasalg er like enkelt som det er effektivt. Du selger dine utestående fordringer til oss og får umiddelbart tilgang til pengene. Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge og når du vil gjøre det. Vi tar hånd om administrasjonen av fakturaene. Som kunde i Azets kan du selge fakturaen din på sekunder direkte i Azets work.

Fakturasalg gir ingen binding og full frihet. Når du har solgt fakturaen har vi overtatt både jobben og kredittrisikoen – og du kan fokusere på din virksomhet.

Fakturasalg-aldri-gå-tom-for-cash

HVORFOR FAKTURASALG?

  • Du får oppgjør for dine utestående fakturaer når du selv ønsker det.
  • Du får raskt tilgang til pengene og bedre likviditet når du trenger det.
  • Vi overtar jobben og risikoen, du fokuserer på din egen virksomhet.
  • Ingen binding og full frihet!

HVEM PASSER FAKTURASALG FOR?

Det er mange forhold som kan føre til at en bedrift opplever en akutt eller midlertidig presset likviditet. Uansett årsak er fakturasalg en enkel og fleksibel løsning som gir deg bedre betalingsevne på dagen. Med fakturasalg får du betalt for jobben du har gjort med én gang, og du slipper å låse pengene dine i utestående fakturaer. Fakturasalg passer for alle som selger varer eller tjenester fra bedrift til bedrift. 

Fakturasalg passer for alle
dette-koster-fakturasalg

HVA KOSTER FAKTURASALG?

Fakturasalg prises som en provisjon hvor provisjonen utgjør en prosentsats av fakturaens totale beløp. I tillegg tar vi fakturaens kredittid til betraktning, samt din bedrifts og din kundes risikoprofil.

For eksempel:
Fakturabeløp: 100,000, -
Kredittid: 30 dager
Provisjonskostnad: 3%

 

Ved dette eksempelet vil total provisjonskostnad utgjøre 3,000, - for 30 dagers kredittid. Du vil da få utbetalt 97,000, - på første dag istedenfor etter 30 dager.

Har du spørsmål om fakturasalg? Fyll inn under så vil en av våre rådgivere kontakte deg snarest mulig.