Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Med fakturasalg får du penger på konto når du trenger det. Raskt og enkelt.

Les mer om fakturasalg

Har du kontroll på feriepengeutbetalingen?

Juni måned i år blir ekstra spesiell for mange små og mellomstore bedrifter. Etter en allerede krevende vår står nå feriepenger til de ansatte og to mva-terminer for tur. Er du bekymret for om du har nok penger på bok til å betale ut feriepengene i tide? Da kan det være greit å vite at det finnes løsninger om det skulle knipe.

Selv om det er krav til at bedrifter skal gjøre avsetninger for feriepenger, er det ingen krav om at pengene faktisk skal settes av på konto og reserveres til ferieutbetaling. Det kan av og til gi noen søvnløse netter når juni nærmer seg.

– Mange bedrifter har nå vært gjennom en kritisk periode med full stans og sviktende omsetning. Noen har også kapital bundet opp i utestående fordringer som kanskje ikke kommer inn før over sommeren. Dette vet vi er noe som skaper en del bekymring, forteller Ole Anders Hindberg, leder for marked og forretningsutvikling i Spire Finans.

Lei av å vente på utestående fordringer? Vi tilbyr fakturasalg som gir deg penger på konto umiddelbart.

Det finnes løsninger

Har du havnet i en situasjon der du er usikker på hvordan bedriften din skal klare feriepengeutbetalingen finnes det heldigvis løsninger. En mulighet er fakturasalg. Da kjøper vi i Spire Finans fakturaen din av deg og du får innbetalingen på konto umiddelbart.

Fakturasalg er en fin forsikring for bedriften. Det er nesten ingen kostnader ved å ha en slik avtale liggende, og så er det et veldig godt verktøy å ha i kofferten hvis det skulle oppstå en utfordring med likviditeten, sier Hindberg.

– De fleste bedrifter har bedre likviditet enn de tror. Vi setter oss gjerne ned og ser på hvordan vi kan hjelpe ditt firma med å få bedre kontroll og økt likviditet. Det er bare å ta en telefon, avslutter Hindberg.

Vil du vite hva vi kan gjøre for din bedrift?

KONTAKT OSS