Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Har du bedre likviditet enn du tror?

Spørsmålet er: Har du riktig bedriftsfinansiering?

Mai og juni betyr store utbetalinger, og for veldig mange bedrifter er dette krevende perioder når det gjelder likviditeten. Ofte er dette helt unødvendig, for med litt forberedelser kan du ha gode tilpassede løsninger som hjelper deg til å ta utgiftstoppene.

Har du kapital bundet opp i utestående fordringer, kan fakturasalg være en svært god løsning. Da kjøper vi i Spire Finans fakturaen din av deg og du får innbetalingen på konto umiddelbart.

Fakturasalg er en fin forsikring for bedriften. Det er nesten ingen kostnader ved å ha en slik avtale liggende, og så er det et veldig godt verktøy å ha i kofferten hvis det skulle oppstå en utfordring med likviditeten, sier Ole Anders Hindberg, leder for marked og forretningsutvikling i Spire Finans.

– De fleste bedrifter har bedre likviditet enn de tror. Vi setter oss gjerne ned og ser på hvordan vi kan hjelpe ditt firma med å få bedre kontroll og økt likviditet. Det er bare å ta en telefon, så finner vi en riktig bedriftsfinansiering som er tilpasset hverdagen i din bedrift, avslutter Hindberg.

 

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Kontakt oss