Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus
Portrett Camilla

Vi heier på utfordrerne

Hva har Buzz Aldrin med norsk næringsliv å gjøre?

Buzz Aldrin deler skjebne med 98 % av norsk næringsliv: Han får ikke den oppmerksomheten han fortjener.

Husker du Buzz Aldrin? Nummer to på månen? Hvis du nøler litt der, er du ikke alene. Det er sånn det er å være nummer to i de fleste områder i livet. Og næringslivet er ikke noe unntak. Også der springer vi etter enerne. De første og største. De som av en eller annen, og ofte litt tilfeldig grunn får all oppmerksomheten.

Vi vet at de virkelige stjernene ofte befinner seg et helt annet sted. Under medieradaren og langt unna bankenes interesse. Det er her du finner de virkelige sliterne og utfordrerne. Coming stars og hardtarbeidende ildsjeler som satser egne penger, og egen tid, for å skape virksomhet og arbeidsplasser.

Dette er ikke Norges største bedrifter. Dette er ikke de bedriftene som får forsider og medieoppslag. Dette er ikke bedriftene bankene springer etter. Tvert i mot. Det er bedriftene som altfor ofte møter stengte dører og døve ører når det de trenger er det stikk motsatte.

Og verst av alt: Dette er 98 % av norsk næringsliv! Du hørte riktig. De såkalte små og mellomstore bedriftene utgjør så godt som hele næringslivet, det er de som holder landet vårt i gang. Et segment som blant annet utmerker seg ved verken å få oppmerksomheten eller velviljen det fortjener, og som bedriftene trenger for å utvikle seg, vokse og skape de verdiene vi er helt avhengige av at de gjør.

Det vil vi gjøre noe med. Og det er grunnen til at vi startet Spire Finans.

Ta kontakt