Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Hvem er der når festen er over og lysene skrus på igjen?

Dagen derpå

Vi drister oss til å påstå at den dagen du ble kåret til Gaselle er den minst viktige dagen i din bedrifts liv.

Hvem vil ikke være en gaselle? En smekker, spenstig og hurtig antilope som lekende lett løper fra alt og alle.

Det er ikke rart at den er en fjær i hatten, kåringen som Dagens Næringsliv har stått bak siden 2003. En kåring som hvert år gir utmerkelsen Gaselle til rasktvoksende, lønnsomme norske bedrifter.

Og det er på sin plass. Alle som har startet en bedrift vet hva som kreves, at det koster enormt med krefter og hardt arbeid for å få et selskap til å ikke bare overleve, men også vokse. Derfor heier vi selvsagt på Gasellene.

Men vi tør likevel påstå følgende: Den dagen du ble kåret til Gaselle er den minst viktige dagen i din bedrifts liv.

Hvorfor sier vi det? Jo, for enda viktigere enn lovord og fine diplomer er det som skjer i forkant og etterpå. De dagene uten festtaler og champagne. Det er det du gjør da, som virkelig teller.

På gråværsdagene er det ikke like mange som står på sidelinja og heier. Men vi i Spire Finans ønsker å være en av dem som gjør akkurat det. Støtteapparatet som også er der når det butter litt i mot. Som hjelper bedriftene opp og fram, og som vet når det er lurt å løpe enda litt fortere, og når det kan være lurt å ta en pust i bakken.

Vi tenker at Gasellene trenger mer enn oppmerksomhet. De trenger en finansieringspartner som er opptatt av realitetene. Som kan bidra med gode, konkrete løsninger for små- og mellomstore bedrifter. Bedrifter som ikke alltid er like populære i de store bankene, og som fort kan oppleve å bli strupt nådeløst på grunn av anstrengt likviditet.

Spire Finans driver kun med fordringsfinansiering. Med våre løsninger får du umiddelbar tilgang til det du har utestående slik at du kan fortsette å gripe mulighetene, og fortsette å vokse – så spenstig og raskt som bare en Gaselle kan!

Bedre likviditet uten lån?

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan hjelpe deg med.

Kontakt oss

Mer lesestoff