Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Vi vet at hindringer er en del av det å drive forretning. Derfor startet vi Spire Finans.

Hvorfor er det så flaut å gå på trynet, egentlig?

De fleste bedrifter opplever humper i veien på et eller annet tidspunkt.

Har du noen gang gått skikkelig på snørra? Sånn bokstavelig talt? Sklidd på blankisen og møtt bakken med et smell midt i en travel bygate? Da har du kanskje også kjent på hvor flaut det føles. Og på trangen til å komme seg på beina i en fei, kjekt børste av seg snøen og smile og forsikre om at ”jo, det går fint”. Og ”nei, det gjorde slettes ikke vondt”. Selv om du egentlig lurer på om du har bristet minst et par bein her og der.

De fleste av oss synes det er ubehagelig å tape ansikt eller gå på et nederlag i offentligheten. Og det er jo ikke så rart. Men når vi stort sett bare deler solskinnshistoriene er det lett å tro at det er slik verden er. Friksjonsfri og enkel. En strak vei fra A til B uten hull og skarpe svinger. Og det er jo langt fra sannheten.

I Spire Finans vet vi at det å gå på snørra innimellom er en del av realiteten til de aller fleste små og mellomstore bedrifter. Og vi vet også at dette ikke nødvendigvis betyr at det du driver på med ikke har livets rett.

Det kan være at det tar litt for lang tid mellom store utlegg og til inntektene er på konto. Eller at du er i en vekstfase, men må si nei til et stort oppdrag fordi du føler du ikke har råd til å ansette flere. Og du kan være skikkelig uheldig og oppleve at en kunde går konkurs uten at de har betalt deg det de skylder.

Slike historier hører vi ofte. Og det er nettopp derfor vi startet Spire Finans. Vi vet at en hump eller to i veien er en helt normal del av det å drive forretning – og som har evnen og viljen til å hjelpe deg.

 

Vil du høre mer om hva vi kan tilby?

Kontakt oss